ASR Verzekeringen

ASR Verzekeringen via een tussenpersoon

Al sinds 1720 is ASR een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Zij doen er alles aan om op een duurzame en eerlijke wijze de ASR verzekeringen aan te bieden. ASR geeft zelf aan dat ze de maatschappij zijn voor alle verzekeringen. Zij hebben dan ook een enorme hoeveelheid verschillende producten. Bijna ieder risico is verzekerbaar.

Het voordeelpakket van ASR.

Via ASR is het mogelijk om de meeste verzekeringen in één pakket onder te brengen. Wel zo makkelijk! Één maandbedrag, één polis! Daarnaast wordt er ook nog eens premiekorting over het gehele pakket gegeven. Hoe meer verzekeringen in het voordeelpakket gesloten worden, hoe meer korting er over het gehele pakket gegeven wordt. Iedere extra verzekering binnen het pakket geeft 2% extra premiekorting. Dit kan oplopen tot maximaal 10% extra korting.

De woonhuisverzekeringen
hebben een zeer scherp tarief en een goede “allrisk” dekking. Allrisk betekend dat alle onverwachte gebeurtenissen gedekt zijn, behalve de in de voorwaarden beschreven uitsluitingen.

De autoverzekering
Het is mogelijk om uit drie soorten dekkingen te kiezen.

  • Wettelijke aansprakelijkheid (WA), waarbij alleen schade aan anderen gedekt is.
  • WA + Beperkt casco, waarbij WA + diefstalschade, ruitschade, brandschade, stormschade en aanrijding met wild gedekt zijn.
  • WA + Allrisk, waarbij WA + Beperkt casco en schade aan de eigen auto gedekt zijn.

Het standaard eigen risico op de autoverzekering is € 150,-. Het is mogelijk om het eigen risico tegen een kleine premieverhoging af te kopen.

Voor schadeherstel heeft ASR afspraken gemaakt met schadegarant. Een groot netwerk van garagebedrijven die ervoor zorgen dat schade op een nette en snelle wijze hersteld worden. Ook hoeft er dan geen expertise ingeschakeld te worden en krijgt u gratis vervangend vervoer tijdens het herstel van uw voertuig! Het is ook mogelijk om tegen een kleine premieverhoging vrije reparatie mee te verzekeren. Hierdoor kunt u gewoon naar uw eigen garage!

Wij geven graag advies over welke dekking het beste bij uw voertuig past!

Hoe kunt u de verzekeringen van ASR afsluiten?

ASR heeft ervoor gekozen om haar verzekeringsproducten alleen via adviseurs aan te bieden. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt tussen verbonden bemiddelaars en onafhankelijke adviseurs. Wat is het verschil daartussen?

Verbonden bemiddelaars bieden alleen maar producten van ASR aan. Daardoor kunnen zij u goed adviseren over de dekkingen van ASR.

Een onafhankelijk adviseur biedt naast de verzekeringen van ASR ook nog de producten van andere verzekeraars aan. Hierdoor kunnen zij écht onafhankelijk advies geven en naar de producten zoeken die het beste bij uw situatie passen.

Van der Laan Adviseurs is zo’n onafhankelijk adviseur. Wij hebben namelijk de mogelijk om deze ASR verzekeringen aan te bieden. Dit komt omdat wij een rechtstreeks agentschap hebben bij ASR. Naast deze producten kunnen wij u ook adviseren of er wellicht andere producten beter op uw situatie aansluiten.

Wat zijn de voordelen van het verzekeren via een onafhankelijk tussenpersoon?

– passende verzekeringsproducten bij uw situatie
– onafhankelijk advies
– hulp bij schade
– een vast aanspreekpunt
– wij kennen de kleine lettertjes!

Bent u geïnteresseerd om uw ASR verzekeringen via een onafhankelijk tussenpersoon af te sluiten??

Neem dan contact met ons op om te zien wat wij u kunnen bieden!

Mocht u meer informatie willen hebben over de ASR verzekeringen? dan kunt u ook kijken op de website van ASR.

Neem contact met ons op voor advies over uw ASR Verzekeringen!

Van der Laan Adviseurs, uw tussenpersoon in verzekeringen